Amiga, amic:
Edicions l'Ālber acaba d'incorporar al seu catāleg la colˇlecciķ Cultura religiosa, elaborada per diversos equips de mestres de Primāria i de Secundāria; els ha coordinat el professor Ramon Rial.
Aquesta colˇlecciķ reformula el sentit de la classe de religiķ, tot passant d'una classe de religiķ catōlica a una classe de cultura religiosa. Té com a objectiu incidir en el procés de creixement personal (moral i religiķs) de tots els alumnes i en tots els āmbits: en el de l'experičncia humana, en el de l'educaciķ en valors, en el del diāleg interreligiķs, etc.
La colˇlecciķ consta en aquests moments de vuit llibres: un per a cadascun dels sis cursos de Primāria i dos per la primer cicle de Secundāria. L'agost d'enguany sortirā el de tercer de Secundāria, i l'agost de 2008 sortirā el de quart.
Tots aquests llibres estaran acompanyats de les respectives guies didāctiques, que es penjaran properament a la web d'Edicions l'Ālber i que es podran descarregar lliurement i gratuītament.
Si voleu tenir-ne més informaciķ o veure'n els índexs i algunes pāgines de mostra, podeu fer-ho des de la nostra pāgina web.
Per a qualsevol qüestiķ relacionada amb aquesta colˇlecciķ podeu posar-vos en contacte amb Edicions l'Ālber per telčfon (938 892 634), per fax (938 869 394), per correu electrōnic (alber@alber.cat) o des de la secciķ Contactar de la nostra pāgina web.