Amiga, amic:


Fa una setmana i mitja vam trametre un butlletí que, per causes alienes a la nostra voluntat, va arribar amb deficiències a molts dels nostres subscriptors. Us en demanem disculpes. Creiem que s'han resolt els problemes, i per això us el tornem a enviar a tots.


Edicions l'Àlber acaba de publicar els següents materials:

1. CAMÍ DE RONDA. 40 primeres classes de català, de Dolors Badia i Montserrat Pérez. Aquest material pretén ser un ajut per a tots aquells professors de català que volen iniciar els seus alumnes en l'aprenentatge de la llengua catalana, per tal que assoleixin unes nocions generals. Si voleu tenir-ne més informació o veure'n algunes pàgines de mostra, cliqueu aquí.

2. XERRIM-XERRAM. Activitats per a l'adquisició de vocabulari, d'Andreu Cardo i Anna Català. Aquest material planteja un treball bàsicament oral mitjançant activitats de reconeixement, repetició i producció de vocabulari. Si voleu tenir-ne més informació o veure'n algunes pàgines de mostra, cliqueu aquí.

3. SOM-HI? Primers jocs, primeres paraules, de Marta Corominas, Núria Medina i Núria Plana. L'objectiu d'aquest material és el de donar un seguit de pautes per dur a terme activitats i jocs que permetran engrescar els alumnes a aprendre i utilitzar el català. Si voleu tenir-ne més informació o veure'n algunes pàgines de mostra, cliqueu aquí.