Subscriure's al butllet??
Introdueix el teu e-mail:
Buscador de llibres
Buscar per:  
 
 

PVP: 199.00 €
Afegir a la cistella
 
  LLIBRES DE LA COL·LECCIÓ  
  A la carta. INICIAL  
  A la carta. MITJÀ  
  A la carta. SUPERIOR  

A LA CARTA


A LA CARTA. Activitats de comprensió lectora.

Aquest material posa a l’abast del professorat una sèrie d’activitats per treballar la comprensió lectora. Consta de 3 títols, un per a cadascun dels tres nivells: inicial, mitjà i superior. Cada títol està format per una guia didàctica i un bloc de materials.

Les guies didàctiques contenen les explicacions i l’annex fotocopiable amb els exercicis per als alumnes.

Cada guia didàctica està organitzada en 20 unitats, equivalents a 20 tipologies de textos diferents; per a cada unitat s’han elaborat 6 activitats diferents on la dificultat augmenta gradualment.

Els textos a treballar són breus i de tipologia ben diversa, ja que engloben creacions de tipus poètic, visual, narratiu, gràfic... combinant diversos formats que els alumnes poden trobar en el seu entorn més proper. Es pretén que l’alumne no acabi responent les qüestions plantejades per record immediat, sinó que elabori i comprengui, fent-lo gaudir amb la lectura.

Els blocs de materials contenen els elements a colors necessaris per portar a terme algunes de les activitats.

Els destinataris d’aquest material són mestres d’Educació Primària amb alumnes que comencen a consolidar la mecànica de la lectura; està pensat per ser treballat en els diferents cicles d’Educació Primària tot i que és obert quant a la metodologia d’aplicació i, per tant, també es pot utilitzar amb alumnes amb Necessitats Educatives Especials, amb alumnes d’incorporació tardana a les aules d’acollida, etc. El mestre segons el nivell i les necessitats dels seus alumnes, decidirà les activitats que vol treballar.

Per a aquells que els agradi treballar la comprensió lectora amb el material A LA CARTA però no vulguin fer fotocòpies, l'editorial ofereix la possibilitat de proporcionar a les escoles les còpies impreses de les activitats que decideixin per a tots els seus alumnes.

Autores: Carme Cáceres i Noemí Santamaria.
Catàleg de productes
Educació Infantil  
Logopèdia  
Educació Primària  
Educació Secundària  
Cursos per a adults  
Català per a no catalanoparlants  
Altres publicacions  
Cistella de compra
La cistella de la compra és buida