Subscriure's al butlletí­
Introdueix el teu e-mail:
Buscador de llibres
Buscar per:  
 
 

  LLIBRES DE LA COL·LECCIÓ  
  Llengua Catalana: Nivell Llindar 1  
  Llengua Catalana: Nivell Llindar 2  
  Llengua Catalana: Nivell Llindar 3  

Llengua Catalana: Nivell Llindar


La sèrie LLENGUA CATALANA: NIVELL LLINDAR va destinada als estudiants adults no catalanoparlants que s'inicien en el coneixement de la llengua catalana en el marc dels cursos organitzats per institucions diverses (CNL, Universitats, Casals Catalans, etc.) Aquest material pot ser utilitzat també com a instrument d'autoaprenentatge o com a material de suport per als alumnes d'incorporació tardana en l'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO).

Els tres llibres de la sèrie tenen la finalitat de treballar i sistematitzar d'una manera clara, senzilla i amena la gramàtica i el vocabulari elementals. El text inicial de cada unitat presenta els aspectes lèxics, morfològics o sintàctics que es volen treballar. El segueixen exercicis per practicar-los i quadres-resums gramaticals. Quasi tots els exercicis són tancats i, per tant, autocorrectius: hi ha un solucionari al final del llibre i en el CD.

Cada llibre va acompanyat d'un CD que té la doble funció de presentar el solucionari i aprofundir els continguts de les activitats dels llibres.

Els CDs d'Edicions l'Àlber s'instal·len a la unitat C. Si es treballa en una aula d'ordinadors en què les unitats C estan "congelades" haureu d'usar la utilitat CONFIGURADOR. Per descarregar aquesta utilitat apunteu-la amb el cursor, premeu el botó dret del ratolí i seleccioneu l'opció Desa l'enllaç al disc...
Què és el CONFIGURADOR (38.87 KB)
CONFIGURADOR (482.1 KB)
Catàleg de productes
Educació Infantil  
Logopèdia  
Educació Primària  
Educació Secundària  
Cursos per a adults  
Català per a no catalanoparlants  
Altres publicacions  
Cistella de compra
La cistella de la compra és buida