Subscriure's al butllet??
Introdueix el teu e-mail:
Buscador de llibres
Buscar per:  
 
 

  LLIBRES DE LA COL·LECCIÓ  
  Ort. Catalana: Quaderns 1, 2 i 3 + CD  
  Ort. Catalana: Quaderns 4, 5 i 6 + CD  
  Ort. Catalana: Quaderns 7, 8 i 9 + CD  

Quaderns d'Ortografia Catalana


La sèrie Quaderns d'Ortografia Catalana va destinada als alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior d'Educació Primària (cursos 3r, 4t, 5è i 6è). Consta de 12 quaderns, tres per a cadascun dels cursos.

El conjunt dels tres quaderns de cada curs pot anar acompanyat d'un CD que té una doble finalitat: d'una banda, presentar les solucions dels exercicis dels quaderns; de l'altra, fer més exercicis de repàs i aprofundiment.

Característiques:

Hi ha una meticulosa progressió cíclica entre els quatre cursos tant a nivell d'objectius com de tècniques de treball i de vocabulari utilitzat.
Hi ha una sèrie de dictats preparats que treballen cadascun dels temes ortogràfics programats.
Al final de cada quadern hi ha un vocabulari ortogràfic que conté la majoria de mots que els alumnes han d'escriure en fer els exercicis.
I hi ha un plantejament lúdic en molts exercicis dels quaderns i en la totalitat de les activitats del CD que fan de l'ortografia una matèria amable i divertida.

Els CDs d'Edicions l'Àlber s'instal·len a la unitat C. Si es treballa en una aula d'ordinadors en què les unitats C estan "congelades" haureu d'usar la utilitat CONFIGURADOR. Per descarregar aquesta utilitat apunteu-la amb el cursor, premeu el botó dret del ratolí i seleccioneu l'opció Desa l'enllaç al disc...
Dictats i activitats orals (170.25 KB)
Continguts treballats (172.19 KB)
Què és el CONFIGURADOR (38.87 KB)
CONFIGURADOR (482.1 KB)
Catàleg de productes
Educació Infantil  
Logopèdia  
Educació Primària  
Educació Secundària  
Cursos per a adults  
Català per a no catalanoparlants  
Altres publicacions  
Cistella de compra
La cistella de la compra és buida