Subscriure's al butllet??
Introdueix el teu e-mail:
Buscador de llibres
Buscar per:  
 
 

PVP: 120.50 €
Afegir a la cistella
 
  LLIBRES DE LA COL·LECCIÓ  
  Tallers de Llenguatge: El Dinar  
  Tallers de Llenguatge: El Treball  
  Tallers de Llenguatge: La Ciutat  
  Tallers de Llenguatge: La Platja  

Tallers de Llenguatge


Materials

La col·lecció Tallers de Llenguatge és un conjunt de materials i activitats que treballen els diferents aspectes del llenguatge: fonologia, morfosintaxi, vocabulari, ús de la llengua, habilitats psicolingüístiques (atenció, percepció, memòria) i lectoescriptura.

Estructura

Cadascun dels quatre Tallers es composa de dos materials: una guia didàctica i un llibre en format A4 apaïsat, imprès a tot color en paper de 150 gr., amb totes les fotografies, cartronets, sèries, làmines i altres recursos preparats per a ser retallats.

Destinataris

Aquest material pretén oferir recursos als diferents professionals (logopedes, mestres, psicòlegs, psicopedagogs, neuròlegs, treballadors socials...) que en el seu treball habitual tenen com a objectiu l'ensenyament i l'aprenentatge de la parla i el llenguatge. Per aquest motiu va destinat a tota la població, des de la infància a la vellesa, i a diferents dificultats, com poden ser els trastorns evolutius i/o adquirits, els retards... Com que parteixen d'unes estructures lingüístiques bàsiques, es poden convertir també en eines d'estimulació de la parla i del llenguatge adequades per a l'alumnat que no té el català com a llengua familiar.
Catàleg de productes
Educació Infantil  
Logopèdia  
Educació Primària  
Educació Secundària  
Cursos per a adults  
Català per a no catalanoparlants  
Altres publicacions  
Cistella de compra
La cistella de la compra és buida