Subscriure's al butllet??
Introdueix el teu e-mail:
Buscador de llibres
Buscar per:  
 
 

Camí de Ronda

Autors:  Dolors Badia i Montserrat Pérez
ISBN: 978-84-96248-53-3
Pàgines: 457
PVP: 90.00 €
Afegir a la cistella
pàgines de mostra (916.12 KB)
pàgines a color 186-189 (231.41 KB)
 
  CONTINGUT

"Camí de Ronda. 40 primeres classes de català" pretén ser un ajut per a totes aquelles persones que volen iniciar els seus alumnes en l’aprenentatge de la llengua catalana, per tal que assoleixin unes nocions generals.

Aquest material està inicialment pensat per dur-se a terme a través d’una fórmula rotativa en què a cada sessió s’incorporen nous alumnes. Quan s’acaba el darrer tema es torna a començar de manera que els estudiants entren a la roda en qualsevol moment i en surten quan acaben de fer tot el gir. Tot i això, també és un material que es pot aplicar a altres fórmules més tradicionals d’aprenentatge.

El llibre conté quatre blocs de 10 unitats cadascun. Aquests blocs són: Vocabulari, Situacions de la vida quotidiana, Pronunciació i Estructures gramaticals.

A partir de la Programació de Català Inicial de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya s’han aïllat els diferents continguts i es presenten en diferents unitats amb suficient independència perquè qualsevol d’elles pugui ser la primera classe d’un curs de català. L’autonomia tant dels blocs com de les unitats permet escollir l’ordre i la prioritat a l’hora de realitzar-los.

El llibre es presenta en dos volums: en un hi trobem la guia didàctica amb l’explicació de les activitats de cada bloc i l’annex d’exercicis fotocopiables per als alumnes; i en l’altre, material com imatges i targetes, a tot color, que es poden manipular durant les sessions.

 
  DESTINATARIS

Aquest material va destinat a professors de català amb alumnes que es troben en un estadi inicial d’aprenentatge de la llengua catalana i que dominen l’alfabet llatí. Bàsicament és una material destinat a la secundària i a cursos de català per adults, tot i que també s’ha adaptat el bloc de Vocabulari perquè es pugui usar en alguns cursos de Primària.

Catàleg de productes
Educació Infantil  
Logopèdia  
Educació Primària  
Educació Secundària  
Cursos per a adults  
Català per a no catalanoparlants  
Altres publicacions  
Cistella de compra
La cistella de la compra és buida