Subscriure's al butllet??
Introdueix el teu e-mail:
Buscador de llibres
Buscar per:  
 
 

La Lupa

Autors:  Montserrat Bau, Montserrat Pujol i Agnès Rius.
ISBN: 978-84-96248-51-9
Pàgines: 304
PVP: 45.00 €
Afegir a la cistella
Índex i pàgines de mostra (475.69 KB)
 
  CONTINGUT

"La Lupa. Recursos per al treball de morfosintaxi" és un llibre que posa a l’abast del professorat una sèrie d’exercicis per ajudar els alumnes a reforçar i treballar la morfosintaxi. Es tracta d’una eina de treball complementària, pràctica i útil per generalitzar l’aplicació de les regles gramaticals.

El llibre consta de dos apartats: una guia didàctica i un annex fotocopiable amb els exercicis anteriorment esmentats. Les dues parts inclouen el treball dels articles i les preposicions, el nom, l’adjectiu qualificatiu, els determinants, els pronoms personals forts i febles, els verbs i activitats complementàries.

A la guia didàctica hi ha per a cada bloc la presentació dels elements gramaticals, el contingut, algunes indicacions per a l’alumnat procedent d’altres llengües, els quadres teòrics que poden o no servir per a desenvolupar les diferents activitats, els quadres d’objectius i els índexs de continguts i dificultats dels exercicis (els quals us permeten agilitzar la tria d’exercicis, en funció de les necessitats d’aprenentatge de l’alumne, i que es troben a l’annex fotocopiable).

A l'annex fotocopiable hi ha tots els exercicis agrupats per blocs i ordenats segons el grau de dificultat.

 
  DESTINATARIS

Aquest material va destinat a tots els professionals implicats en el procés educatiu d'ensenyament de la llengua: mestres d'educació primària i secundària, professors de català per adults, pedagogs, logopedes i professors de cursos de conversa i perfeccionament oral.

Catàleg de productes
Educació Infantil  
Logopèdia  
Educació Primària  
Educació Secundària  
Cursos per a adults  
Català per a no catalanoparlants  
Altres publicacions  
Cistella de compra
La cistella de la compra és buida