Subscriure's al butlletí­
Introdueix el teu e-mail:
Buscador de llibres
Buscar per:  
 
 

Ortografia castellana per a l'ESO

Autors:  CARME RUBIO és l'autora del llibre
JOSEP TIÓ ha elaborat les activitats informatitzades del CD.
ISBN: 978-84-88887-72-6
Pàgines: 111
PVP: 13.00 €
Afegir a la cistella
CONFIGURADOR (482.1 KB)
Pàgines de mostra (43.21 KB)
Solucionari (81.95 KB)
Què és el CONFIGURADOR (38.87 KB)
 
  CONTINGUT

ORTOGRAFIA CASTELLANA PER A L'ESO fa un repàs de tots els aspectes ortogràficament complexos i insisteix especialment en els que tenen una freqüència d'aparició més elevada i en els que presenten algun tipus de contrast amb l'ortografia catalana.

El treball d'ortografia parteix d'un doble plantejament: d'una banda, hi ha activitats d'inducció de la regla ortogràfica a fi de facilitar l'aprenentatge individual dels continguts; de l'altra, conté esquemes amb les normes i les excepcions de cada tema per tal que el llibre pugui esdevenir una eina de consulta.

Consta d'un llibre i d'un CD. El llibre conté les normes ortogràfiques bàsiques i molts exercicis sobre cada tema. El CD conté les solucions dels exercicis del llibre i un conjunt d'exercicis complementaris que permeten consolidar i aprofundir els aprenentatges fets en el llibre.

 
  DESTINATARIS

ORTOGRAFIA CASTELLANA PER A L'ESO és un material destinat a completar i reforçar el domini ortogràfic de la llengua castellana dels alumnes de l'Ensenyament Secundari Obligatori.


Els CDs d'Edicions l'Àlber s'instal·len a la unitat C. Si es treballa en una aula d'ordinadors en què les unitats C estan "congelades" haureu d'usar la utilitat CONFIGURADOR. Per descarregar aquesta utilitat apunteu-la amb el cursor, premeu el botó dret del ratolí i seleccioneu l'opció Desa l'enllaç al disc...

Catàleg de productes
Educació Infantil  
Logopèdia  
Educació Primària  
Educació Secundària  
Cursos per a adults  
Català per a no catalanoparlants  
Altres publicacions  
Cistella de compra
La cistella de la compra és buida