Subscriure's al butllet??
Introdueix el teu e-mail:
Buscador de llibres
Buscar per:  
 
 

Prova de lectura

Autors:  Montse Homs
Eugènia Macià
ISBN: 978-84-96248-77-9
Pàgines: 125
PVP: 35.50 €
Afegir a la cistella
fulls d'avaluació (104.4 KB)
pàgines mostra prova de lectura (3.92 MB)
 
  CONTINGUT

La PROVA DE LECTURA consta d’un sol llibre en format A4 apaïsat, a tot color i espiralitzat per facilitar l’activitat avaluativa individualitzada mestre-alumne. El llibre conté les orientacions i pautes d’avaluació, les activitats avaluatives i les graelles per al registre d’observacions; aquestes graelles són també descarregables gratuïtament de la pàgina web www.alber.cat
Aquesta Prova de lectura serveix per avaluar els aspectes més importants que intervenen en l’adquisició de l’aprenentatge lectoescriptor: sentir i articular el so, relacionar-lo amb la grafia corresponent i dominar la mecànica per formar paraules, sempre amb l’objectiu final de comprendre el text escrit.
Es tracta d’una prova sumativa (cada nou full inclou els continguts dels fulls anteriors), adaptable a les característiques de l’alumnat, atractiva i lúdica, àgil i fàcil de passar. Es basa en els inicis de l’aprenentatge lectoescriptor, i per tant l’etapa apropiada per passar-la és normalment Parvulari i primer curs de Cicle Inicial.
Es pot passar individualment (alumnat nouvingut, alumnes que provenen d’una altra escola, etc.) o a tot el grup classe (per conèixer el seu punt de partida, o per determinar quins continguts tenen assolits i quins en procés, o per organitzar grups de lectura, etc.)
Les autores són Montse Homs i Eugènia Macià, mestres i logopedes ambdues. Aquesta prova és el resultat d’una experimentació de diversos cursos escolars.

 
  DESTINATARIS

La PROVA DE LECTURA és un material destinat al professorat amb alumnes que estan fent l’aprenentatge lectoescriptor.

Catàleg de productes
Educació Infantil  
Logopèdia  
Educació Primària  
Educació Secundària  
Cursos per a adults  
Català per a no catalanoparlants  
Altres publicacions  
Cistella de compra
La cistella de la compra és buida