Subscriure's al butllet??
Introdueix el teu e-mail:
Buscador de llibres
Buscar per:  
 
 

PVP: 86.25 €
Afegir a la cistella
 
  LLIBRES DE LA COL·LECCIÓ  
  Racó de sons i sorolls  
  Racó de buf  
  Racó de la llengua  
  Racó de ritme i audició  
  Racó dels jocs fonològics  
  Racó dels llavis  

Racons de treball oral a parvulari


La sèrie RACONS DE TREBALL ORAL A PARVULARI consta de sis títols.

Tots els llibres de la sèrie poden anar acompanyats d'unes llibretes d'autocontrol per a l'alumne. Edicions l'Àlber ha publicat les llibretes que corresponen als dos primers llibres; en els quatre llibres restants hi ha indicacions precises sobre com es poden preparar les llibretes respectives. L'últim d'aquests quatre, a més, es ven acompanyat d'un CD d'àudio.

Estructura

Cadascun d'aquests materials aplega un conjunt important d'activitats per treballar amb alumnes d'Educació Infantil bo i facilitant la tasca dels mestres amb unes indicacions molt precises sobre el funcionament del racó: temporalització, controls, materials, avaluació... A més a més, cada llibre conté uns annexos fotocopiables amb les imatges i les matrius dels plafons utilitzats, a fi que resulti senzilla l'ampliació o l'adequació de les activitats a les característiques del grup-classe.

L'objectiu dels exercicis de gimnàstica pràxica que plantegen aquests materials no és resoldre unes determinades patologies del llenguatge, sinó ajudar l'infant en el seu desenvolupament fonològic, potenciar-ne les capacitats respiratòria, articulatòria i auditiva i millorar-ne la competència comunicativa.
Catàleg de productes
Educació Infantil  
Logopèdia  
Educació Primària  
Educació Secundària  
Cursos per a adults  
Català per a no catalanoparlants  
Altres publicacions  
Cistella de compra
La cistella de la compra és buida