Subscriure's al butllet??
Introdueix el teu e-mail:
Buscador de llibres
Buscar per:  
 
 

Racó de ritme i audició

Autors:  Lurdes Ribas
Dolors Gispert
ISBN: 978-84-88887-80-1
Pàgines: 128
PVP: 24.75 €
Afegir a la cistella
Col·lecció: Racons de treball oral a parvulari
Pàgines de mostra (172.5 KB)
Índex del CD (131.05 KB)
Àudio de mostra (289.67 KB)
 
  CONTINGUT

El Racó de ritme i audició és un nou llibre que s'afegeix als cinc títols ja existents de la col·lecció Racons de treball oral a parvulari. No té com a objectiu resoldre unes determinades patologies del llenguatge, sinó prevenir possibles trastorns i ajudar l'infant en el seu desenvolupament.
Aquest material aplega un conjunt important d'activitats sonores i les corresponents indicacions, molt precises, sobre el funcionament del racó: continguts d'aprenentatge, activitats, estratègies d'intervenció, orientacions metodològiques i tots els recursos necessaris per treballar i enriquir els aspectes rítmics i auditius de la parla.
Al final del llibre hi ha uns annexos fotocopiables amb les imatges i les matrius dels plafons utilitzats, a fi que resulti senzilla l'ampliació o l'adequació de les activitats a les característiques i necessitats del grup-classe.

El llibre, amb un format de 21 x 27, l'acompanya un CD d'àudio que conté el material enregistrat necessari per dur a terme moltes de les activitats proposades al llibre. L'índex detallat del contingut d'aquest disc compacte es pot descarregar gratuïtament des d'aquesta pàgina web.

 
  DESTINATARIS

Va destinat al professorat d'Educació Infantil, de reforç, d'Educació Especial i als logopedes, i pretén donar-los recursos senzills per facilitar als alumnes l'entrenament en la percepció de la llengua oral com a element essencial d'informació i enriquiment de la parla.

Catàleg de productes
Educació Infantil  
Logopèdia  
Educació Primària  
Educació Secundària  
Cursos per a adults  
Català per a no catalanoparlants  
Altres publicacions  
Cistella de compra
La cistella de la compra és buida