Subscriure's al butllet??
Introdueix el teu e-mail:
Buscador de llibres
Buscar per:  
 
 

On és l'Ona?

Autors:  Maria Josep Casajuana
Jordi Martínez
Imma Parra
ISBN: 978-84-88887-82-5
Pàgines: 96
PVP: 11.50 €
Afegir a la cistella
Pàgines de mostra (518.3 KB)
Orientacions didàctiques i solucions (244.81 KB)
Fitxa d'identificació i graella de personatges (171.44 KB)
 
  CONTINGUT

És un llibre destinat a la pràctica oral de la llengua. Presenta, en una trentena de capítols breus, la història de la desaparició d'una cantant de rock. Mentre l'alumne observa les peripècies d'una sèrie de personatges i participa en la investigació, es van creant situacions quotidianes i jocs que el conviden a expressar-se oralment en català tot practicant les principals funcions comunicatives de la llengua.
És un material dinàmic, que té com a eix la participació constant de l'alumnat i que combina diversos tipus de treball: individual, per parelles, en petits grups i en grup classe.
El professorat té a l'abast, en aquesta mateixa pàgina web de l'editorial, unes orientacions didàctiques que li permetran organitzar la progressió de les activitats i avaluar convenientment el treball oral de l'alumnat.

 
  DESTINATARIS

Va adreçat a alumnes que comprenen el català, però que tenen força dificultats per expressar-s'hi oralment. Pot resultar apropiat tant per a alumnes d'ESO com per a alumnes de cursos d'adults de nivell Bàsic o de nivell Elemental.

Catàleg de productes
Educació Infantil  
Logopèdia  
Educació Primària  
Educació Secundària  
Cursos per a adults  
Català per a no catalanoparlants  
Altres publicacions  
Cistella de compra
La cistella de la compra és buida